Hayattaki bekleyişler - Burak Can ÖZEL
Hayat bir bekleyiştir sonunu görmediğin bir bekleyiş hiç, bilmediğin kadar uzak ve hiç bilmediğin kadar yalnız. Her zaman bir şeyleri bekleriz sevgilini, otobüsü, tenefüsü veee herşeyi beklersin ama o bekleyişlerini boşa harcamayacaksın hiçbir zaman.

Düşüneceksin hayatını yaşadıklarını, her şeye bir sebep ve sonuç arayacaksın arayacaksın ki içinden çıkabilesin. Beklediklerini daha kolay unutabilesin. Zor tabi unutmak ama en azından çaba göstereceksin zorlanacaksın acı çekeceksin, git gide yalnızlığına bürüneceksin ama devam edeceksin yılmadan devam edeceksin. İçine kapanacaksın, kendine anlatacaksın her şeyi. Bir tek sen bileceksin başkasına ihtiyaç duymayacaksın yalnız kalacaksın. Aslında beklemek bir yandan rahatlatır da insanı eskiyi hatırlar unutmamıştır geçmişini bazen ufak bir gülümseme belirir yüzünde rahatlarsın.

Bazen de duygulanır, bir kaç damla yaş gelir gözünden ama geçer zamanla sonunu bulana dek devam eder bu bekleyiş de. Bu tür olaylar zamanla alışmaya başlarsın bunlara zor olsa da. Zaman beklemekle geçer zaten.
Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski