Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) TanıtımıHAKKIMIZDA

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD). 2 Kasım 2010 tarihinde Fotoğraf Sevenler Kulübü üyeleri tarafından kurulmuştur. Derneğin 101 aktif üyesi bulunmaktadır. Dernek fotoğraf sanatına ve sanatçısına saygınlık kazandırmak, sanat eğitim ve bilim yönlerinden fotoğrafın gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak fotoğraf yolu ile bireysel ve toplumsal bilgilerin, niteliklerin geliştirilmesi için çaba göstermek, fotoğraf çalışanları arasında yakınlaşma ve dayanışma oluşturmak, kültür ve sanatımızı, her yönü ile ülkemizi yurt dışında tanıtmaya çalışmak amacı ile kurulmuştur.

BOFSAD SergileriNASIL ÜYE OLURUM?

ilk olarak www.bofsad.com'dan çıktısını aldığınız veya derneğimizde yer alan üyelik başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. İkinci olarak doldurduğunuz başvuru formuyla birlikte 10 fotoğraftan oluşan portfolyönüzü basılı veya dijital ortamda yönetim kuruluna bırakıyorsunuz. Yönetim kurulunun incelemesi sonucunda üyelik onaylandığında 25TL olan giriş ödentisini ödeyerek derneğe üye oluyorsunuz.


BOFSAD Fotoğraf Sunumu ve SohbetleriFOTOĞRAF EĞİTİMLERİ

Güz ve Bahar dönemlerinde olmak üzere her yıl 2 kez düzenlenen fotoğraf eğitimlerimiz duyurulan zamanlarda dernek merkezinde gerçekleşmektedir. Şimdiye kadar 6 Dönem Temel Fotoğraf Etiğimi vermiş olan BOFSAD 180 kişiye hizmet sunmuştur. 6 hafta süren fotoğraf eğitimleri, fotoğraf gezisi ve eğitim sırasında çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi ile devam etmektedir.

Temel fotoğraf eğitimlerinin tarihleri için www.bofsad.com veya facebook adresimizi takip edebilirsiniz. Kontenjanlarımız 30 kışı ile sınırlıdır.

BOFSAD Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlk Sergisi

ETKİNLİKLER

BOFSAD, kurulduğu günden bu yana birçok etkinlik düzenlemiş ve birçok projenin içinde yer almıştır.

7 Fotoğraf Sergisi
4 Fotoğraf Yarışması
1 Proje
4 Fotoğraf Belgeseli
7 Gezi


Sezon açıldıktan sonra her perşembe, kış saati uygulamasında saat 19;00'da, yaz saati uygulamasında 20:00'de, Bolu Fotoğraf Sanatı Dernek Merkezi'nde fotoğraf sunumları ve söyleşileri gerçekleşmektedir.

BOFSAD Sergileri

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) Ulaşım - İletişim

BİZE NASIL ULAŞIRSINIZ?


Adres: İsmet Paşa Cad. Belediye Dükkanları No: 18 Merkez/Bolu


www.bofsad.com
facebook.com/BoluFotografSevenler
twitter.com/Bofsad
bofsad@bofsad.com
bofsad14@gmail.com


İş bankası Bolu Şubesi
4300-1593650
TR87 0006 4000 0014 3001 5936 50

Ağva Fotoğrafları

Ağva Etkinliği

İlgili Yazılar
BOFSAD Dostluğu ve Sıcaklığı Kıskandırıyor

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski