BOFSAD Polonezköy Şile Ağva Fotoğraf Gezi Kadrosu
Fotoğraf Kaynak: www.bofsad.com

BOFSAD: Polonezköy – Şile – Ağva Fotoğraf Gezisi

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD), her geçen gün büyüyen üye kadrosu ve yaptığı etkinliklerle diğer derneklerden farklı olduğunu gösteriyor ve tam bir aile sıcaklığında neşeli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Son olarak Ocak ayından itibaren BOFSAD'ın katılabildiğim tek etkinliği olan 01.05.2013 Polonezköy – Şile – Ağva Fotoğraf Gezisi yine dopdolu yine çok öğreticiydi.

Gezinin Fotoğraflarla Özeti:

Gezide çekimlerimiz Polonezköy’de Kültür evi önündeki ağaç heykelleri bölgesinde başladı diyebilirim.

Hamza CANBAŞ


Hamza Abi yerinde durur mu, ağaç heykellerin biriyle verdiği pozla burada da yine bizi gülmekten kırıp geçirdi. :)

Ağaç heykellerin bulunduğu bölgede çekilen toplu fotoğrafın ardından serbest vakitte bölgede keşfe çıktık. Gurubun bir kısmı süs ve hediyelik eşyalar satan seyyar satıcılara kadrajlarında yer verirken bir kısmı da Zofia Rizi Anı evini fotoğrafladı..

Gezimizin ikinci durağı olan Şile’ye hareket etmeden önce Polonezköy'ün doğal güzellikleri içinde portre denemeleri ile oradaki bize ayrılan zamanın sonuna geldik.




Polonezköy'den Kareler

Seviyor Sevmiyor

Behiye YİĞİTPınar SÜRÜCÜ

Şilede liman, tarihi deniz feneri, şile kalesi ve şehir merkezini ve birkaç börtü böcek fotoğraflayarak Ağva’ya doğru yola çıktık.

Hoplayıver Çekirge

Ağva'da günün son ışıkları ile Göksu Nehri tekne turu keyfi anlatılmaz yaşanır cinstendi. Teknelerimiz nehirde adeta yarışırken birbirinden ilginç fotoğraflar ortaya çıktı.

Göksu Nehri Tekne Turu Fotoğrafları

Göksu Nehri Tekne Turu Fotoğrafları
BOFSAD Polonezköy Şile Ağva Fotoğraf Gezi Kadrosu_2
Fotoğraf Kaynak: www.bofsad.com

Günü bir bardak çay ile sonlandırırken bu güzel ve yorucu günde çektiğimiz fotoğrafları bir an önce paylaşabilme heyecanıyla dönüş yolculuğuna başladık...

Teşekkürler BOFSAD ve onun aile sıcaklığını yaşatan değerli üyeleri...
Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski