Mutluluk ve Huzur Veren Takip Edilesi instagram Hesabı
Bu yazımda sizle takip etmenizi önerdiğim mutluluk ve huzur veren bir instagram hesabı paylaşacağım. Uzun zamandan beri takipleştiğim bu profil hakkında son zamanlarda yazmayı düşünüyordum. Aslında önce yazabilir miyim ki diye düşünceden ibaretti ama sonra yazmaya karar verdim ve bu takip edilesi instagram hesabı ile iletişime geçip iznimi alarak yazı hakkında kendisini bilgilendirdim. Yazı içerisinde de onun profiline ait sadece bir kaç paylaşımda bulunacağım. Gelelim detaylara..

$ads={1}

Takip edilesi instagram hesabı

Evet Foto Blog Yazar'ın bugünkü misafiri Münevver ÇAKMAK. Kendisini uzun zamandan beri takip etmekteyim. Sosyal medyada özellikle instagramda yaptığı birbirinden güzel, herkesin hoşuna gidebilecek sürekli paylaşımları var. İnternet ortamından özenle seçtiği görsellerden paylaşıyor ve nasıl tarif edebilirim ki.. Bir fotoğrafta eskileri hatırlıyorsunuz ve mutlu oluyorsunuz. Diğer paylaşımında belki bir konuda ilham alıyorsunuz. Gülümsemek ve biraz da huzur mu bulmak istiyorsunuz? O zaman bu profili ziyaret edebilirsiniz. Biraz tebessümü garanti ediyorum :)

Münevver ÇAKMAK neler paylaşıyor?

Paylaştığı fotoğrafların çoğunda insan figürünü (özellikle bebek-çocuk ve yaşlı fotoğrafları) görmek mümkün. Aynı zamanda paylaştığı fotoğraflardan ne kadar hayvansever biri olduğu da bize yansıyor. Size şöyle söyliyeyim. Eski zaman fotoğraflarından tutun da sadece fotoğraf değil resimler de paylaşılıyor. Dünya üzerinde daha önce hiç görmediğiniz farklı ve yeni manzara fotoğrafları da epeyce mevcut. Bana göre her paylaştığı gün o güne ait gereken enerjiyi alabiliyorsunuz.

İnanır mısınız? Kendisini yakından tanıyor olmamama rağmen, paylaşımlarıyla ve sanal olarak görüşmüşlüğümle ablam gibi yakın görüyorum. Yazımın son kısmında Istagram sosyal medyasından portfolyosundan paylaşımlara yer vereceğim. Umarım sizin için seçtiğim mutluluk ve huzur veren paylaşımları siz de beğenmişsinizdir.. Yazının altına yorumlarınızı bekliyorum. Görüşmek üzreee.. :)

Bu hesabı takip etmenizde fayda var :) cakmakmunevver65 Takip Etmek için tıklayınız.






Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski