Bugün sizlerle geçtiğimiz günlerde ihtiyaç duyarak öğrendiğim bir şey paylaşacağım. Instagram video dönüştürücü siteler veya uygulamalar ile Instagram hesaplarında bulunan videoları ücretsiz indirme imkanınız var.

Instagram video dönüştürücü ile video indirme siteleri

Peki videoları nasıl indireceğiz. Aslında çok basit. Tıpkı Youtube mp3 dönüştürme sitelerinde olduğu gibi ücretsiz indirebileceğiz. İlk olarak instagramda açmış olduğunuz videonun seçeneklerinden Paylaşım URL'sini kopyala diyoruz. Daha sonra yazı sonunda vermiş olduğum sitelerden birine girerek kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırıp Download yani indir butonuna tıklayın. Videoyu size hazır ettiğinde ise indirmek için tıklayın. Hepsi bu kadar. Gerçekten de basit değil mi :)

$ads={1}

instagram video dönüştürücü ile video indirme

Şimdi gelelim videolar için önerdiğim sitelere

1) Download Videos From

İşte size müthiş bir şey. Bu sayfa ile hem sadece video değil Instagramdaki fotoğrafları da indirebiliyorsunuz. Ayrıca kendilerine ait android ve ios ugulaması da mevcut. Özellikleri daha bitmedi :) Facebook videolarını nasıl indiririm diye merak edenler de varsa. Bu arkadaş size yardımcı olacak ;) Sonsuz sayıda indir.

2) DownloadGram

Bu site sadece video indirme amacıyla tasarlanmıştır. Çok kullanışlıdır. Bolca indir :)

-----------
Umuyorum size seçtiğim siteler işinize yarar. Haydi kalın sağlıcakla..

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski