Instagram shop programı listesini arıyorsanız doğru adrestesiniz. Instagram shop programı olarak son zamanlarda oldukça fazla andorid ve iOS uygulamaları popüler olmaktadır. Mutlaka sizler de profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamalarından hangisinin en iyi efekt programı olduğunu merak ediyorsunuzdur. :) O zaman daha fazla sabırsızlandırmayalım siz değerli ziyaretçilerimizi. Bu yazımda sizlere en iyi Instagram fotoğraf düzenleme programlarını hazırladığım listeyi sunacağım.

$ads={1}

Instagram için shop programları (ücretsiz android ve iOS uygulamaları)

SnapSeed

SnapSeed

SnapSeed benim en çok beğendiğimdir ve oldukça başarılı bir program olduğunu söyleyebilirim. Sadece fotoğraf işleme ve düzenleme konusunda değil çok farklı düzenlemelerde de çok başarılı. Fotoğraflarınızı rahatlıkla kırpabilirsiniz ve gerçekten göze hoş gelen detaylı efekt ve renk işlemlerini uygulayabilirsiniz. Ayrıca çeşitli doğal çerçeveler ekleyebilir ve odaklama noktası özelliğini de kullanabilirsiniz. En iyi efekt programları arasına ilk sıralardan girebilecek SnapSeed, daha saymakla bitmeyen özelliklere de sahip. Fotoğraflarınızı istediğiniz gibi profesyonel keskinlik vererek veya bulanıklaştırarak benzersiz fotoğrafları sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

SnapSeed Indirme Linkleri: AndroidiOS
B612

B612

En iyi fotoğraf çekme programları arasına rahatlıkla girebilecek B612 programı da önerdiğim programlar arasında yerini alıyor. Selfie çekerken aynı zamanda çok eğleneceksiniz. 100 milyon kullanıcıya sahip olması boşa değil demek ki :)

B612 Indir: Android - iOS

PIP Camera

PIP Camera

Muhtemelen arkadaşlarınızın Instagram profillerinde görmüşsünüzdür. Bu instagram photoshop programı ise fotoğraflarınızın şişe üzerinde görünüyormuş gibi hale getiriyor. Gerçekten orijinal bir görünüm sunuyor. Eğlenceli ve bir o kadar eğlenceli bir program diyebilirim.

Instagram shop programlarını ücretsiz indirebileceğiniz linkler anlatımların altındadır. Bana göre en başarılı üç tane Instagram shop programı bunlardı. Umarım dener ve beğenirsiniz. Haydi herkese bol beğenili fotoğraflar :)


PIP Camera Indirme Linkleri: Android - iOS

İlginizi çekebilecek diğer başlıklar;

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski