WhatsApp Web Uygulaması Artık Masaüstü Bilgisayarlarda

Masaüstü bilgisayar dediğimize bakmayın. Artık WhatsApp uygulaması tüm bilgisayarlarda kullanılabilir durumda. Bu vakte kadar akıllı telefonlarına WhatsApp uygulamasını indiren bir çok kullanıcı Neden bilgisayarla kullanılabilen versiyonunu da yapmamışlar ki? diye iç geçirmişlerdir.

Beklenen Uygulama Bilgisayarınızda

WhatsApp Web Uygulaması Chrome ile Bilgisayarınızda
Fotoğraf Kaynak: www.webtekno.com

Ve beklenen gerçekleşti. Bilgisayarınıza kuracağınız yeni uygulama ile artık bilgisayarınızdan da giriş yapabileceksiniz. Bu özelliği kullanabilmeniz için Windows Phone, Android veya BlackBerry kullanıcısı olmanız şart. Kısaca anlatmak gerekirse, uygulamayı bilgisayarınızdan kullanmak istiyorsanız telefonunuzda bu uygulamanın kullanılmış olması gerekiyor. Bu sayede telefonunuzdaki ekranın aynısı anda bilgisayar ekranınıza da yansıtıyor.



WhatsApp Web Uygulaması için Chrome Şart

Uygulamayı kullanabilmek için telefonunuzdan WhatsApp Web'in internet sayfasında bulunan QR kodunu, son sürüm WhatsApp yüklü telefonunuza okutmanız gerekmekte. Bunun yanında bilgisayarınızda Chrome Internet Tarayıcısının da bulunması şart.

Nasıl Kullanılıyor?

Yukarıda da bahsettiğim gibi uygulamayı kullanabilmek için WhatsApp uygulamasının son sürümü telefonunuzda yüklü olması lazım. Bunu kolayca güncelleyebilmek mümkün. Güncellemeden sonra, telefonunuzdan uygulamayı açıp, ayarlar menüsünden WhatsApp web'i seçiyoruz. Sonra Chrome üzerinden web.whatsapp.com adresine giderek, gelen QR kodunu telefonumuzdan okutuyoruz. Ve işlem tamam. Tüm konuşmalarınızı artık bilgisayarınızın ekranından da görebiliyorsunuz.

Bu yeni uygulamayı buradaki linkten indirebilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. :)

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski