instagram fotoğraf indirme android ios
Günümüzün popüler sosyal medya platformlarından olan instagram kendini gün geçtikçe daha da geliştirip güncelliyor fakat artıları olduğu gibi negatif yönleri de bulunmakta. Uygulama veya sitesinden maalesef henüz fotoğraf ve video indiremiyorsunuz. Aslında instagramı pc ile açtığınızda CTRL+U ile kaynak görüntüleyerek açılan sayfada CTRL+F ile .jpg diye arattığınızda istediğiniz fotoğrafların linkine ulaşabiliyorsunuz. (Aşağıda detaylı anlatıldı) Ama neden bilgisayar ile bu kadar uğraşıp vakit kaybedelim diye soracaksınız. Çok haklısınız. İşte bu yüzden de fotoğraflarınızı HD Google kalitesinde indirmek için kullanabileceğimiz ios ve android programlar (uygulamalar) geliştirilmiş. Bu yazımda sizlerle instagram fotoğraf indirme programı olarak bir liste yaptım. Bununla birlikte bilgisayardan instagram fotoğrafları nasıl indirilir onu da anlattım. Her biri işinize yarayabilir. Listede bulunan her program veya site hakkında altına bilgilendirici kısa yazılar ekledim.

$ads={1}

Listemize geçmeden önce ilgilenenler için instagram video indirme uygulaması ile ilgili yazımı hatırlatmak isterim.

Instagram fotoğraf indirme pc 

Bilgisayardan instagram fotoğraflarını indirme (resimli anlatım - programsız kaydetme)

- Yukarıda da bahsettiğim gibi öncelikle pc ile instagram kullanıcı profilinizi açınız.
- Daha sonra bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz fotoğrafı veya resmi tıklayarak açın.

instagramdan fotograf indir pc

- Açılan ekranda iken sayfa kaynağını görüntülemek için klavyenizden CTRL+U tuşlarına aynı anda basın.
- Yeni açılan sayfada bu defa CTRL+F ile sayfa içerisinde ekran görüntüsünde olduğu gibi .jpg yazın ve ENTER tuşuna basarak aratın. Arattığınızda ilk bulunan sonuç sizin istediğiniz olacaktır. Bu linki kopyalayıp tarayıcınızda açtığınızda artık resmi pc ye kaydedebilirsiniz.

instagramdan foto indirme pc

Instagramdan fotoğraf indir, 2017 Telefondan Android - iphone Uygulaması

InstaSave for Instagram
Andorid indirme linki
itunes iPhone indirme linki

Instagram'dan akıllığı telefona en rahat fotoğraf yükleyebileceğiniz programdır kendisi. Aslında yukarıda bir kaç program ve site yazacağımı söylemiştim fakat telefon için bence bu uygulama tek geçilir :)

Umarım işinize yarayan bilgileri bu yazımda bulmuşsunuzdur. Beğendiyseniz veya eleştirmek istediğiniz bir durum varsa lütfen yorum bırakın. Kalın sağlıcakla..

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski