Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Bu yazımda sizlerle bir arkadaşımın Instagram hesabında yaşadığı bir sorun ve çözümü üzerine bir paylaşımda bulunacağım. Hepimizin bildiği gibi Instagram, asıl amacı fotoğraf paylaşmak olan ve en çok kullanılan sosyal ağlardan biridir. Ancak bir çok kullanıcı memnun kalmadığı sosyal ağ hesabını silmeyi veya hesabını dondurarak hesabını gizlemeyi tercih edebiliyor. Eğer siz de Instagram hesap silme ve Instagram hesap dondurma konusunda sorun yaşıyorsanız aradığınız soruların cevaplarını ve resimli anlatımını bu yazımda bulabileceksiniz. Bu konu ile ilgili diğer sitelerdeki gibi ballandıra ballandıra uzun uzun anlatmak yerine pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz yöntemleri anlatacağım. Kısa ve öz. Buyrun  başlayalım. :)

$ads={1}

Instagram hesap silme nasıl yapılır?

Instagram hesap silme konusunda bu uygulamayı kullanan bir çok kullanıcı sıkıntı yaşamaktadır. Hesabınızı tamamen kalıcı olarak silmek istiyorsanız "Instagram hesap silme linki" ne tıklayınız. Ardından aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterdiğim şekilde adımları takip ederek Instagram hesabı nasıl silinir kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

instagram hesap silme

Kalıcı olarak silme konusunda dikkat edilmesi gerekenler!

Hesabınızı kalıcı olarak kapattığınızda fotoğraflarınızı, yorumlarınızı, beğenmelerinizi, arkadaşlıklarınızı ve aklınıza gelebilecek size ait tüm verilerin kalıcı bir şekilde ortadan kalkacağını ve bir daha ulaşamayacağınızı unutmayınız. Ayrıca yeni bir Instagram hesabı oluştururken de aynı kullanıcı adını kullanamayacaksınız.

Instagram hesap dondurma nasıl yapılır?

Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki yazdığım adımları dikkatle okuyunuz. Hesabınızı silmek değil de sadece dondurmak için "Instagram hesap dondurma linki" ne tıklayınız. Ardından aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterdiğim şekilde adımları takip ederek Instagram hesabı nasıl dondurulur ve nasıl geçici olarak kapatılır kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

instagram dondurma

Ana sayfaya attığı için Instagram hesabını donduramıyorum sorununun çözümü

Karşılaşılan bu problem bir çok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Hesabınızı dondurmayı mobilden deniyorsanız ilk olarak çerezleri siliniz ve tekrar deneyiniz. Yine başarısız olursanız bu problemi bilgisayardan yukarıda anlatmış olduğum şekilde deneyiniz. Söz konusu sorun çoğunlukla daha önce dondurulmuş hesapların tekrardan dondurulmaya çalışılması sonucu yaşanabiliyor.

Umarım anlatımımdan sıkılmamışsınızdır ve hesap silme ve hesap dondurma konusundaki sorunlarınızı çözebilmişsinizdir. Başka bir yazıda tekrar görüşmek dileğiyle.. Kendinize çoook iyi bakın..

İlginizi çekebilecek diğer başlıklar;

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

2 Yorumlar

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

  1. Sayenizde uzun süredir silemediğim Instagram hesabımı silebildim. Dondurabiliyordum fakat bir türlü silemiyordum. Kökten çözümleri özet şeklinde verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bloğunuz da çok hoş. Takipteyim :) (h)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle Instagram hesap silme (hesap kapatma) başta olmak üzere Instagram hesap dondurma konularında sıkıntılar yaşanabiliyor. Bir parça yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Zeynep hanım. Foto Blog Yazar için düşünceleriniz de beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski