En Çok  Para Kazandıran Link Kısaltma Servisi CC.CC 

Link kısaltarak kazanç elde etme internetten para kazanma yöntemlerinden en önemlilerinden biridir. Bugün sizlerle benim bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla dünyanın en çok kazandıran link kısaltma sitesi CC.CC yi paylaşacağım. Daha önce blogda bc.vc link kısaltma servisini paylaşmıştım. Fakat CC.CC dünyanın her ülkesinden gelen hite aynı oranı sağlaması ve yüksek kazanç getirmesi ile diğer bütün link kısaltma servislerinden çok daha fazla kazandırıyor. Yazının içeriğinde CC.CC'nin bütün özelliklerini bulabileceksiniz. Nasıl kullanacağınızı ve bu siteden para kazanmanın yöntemlerini  kendi ödeme kanıtlarımla paylaşacağım. Gelelim öncelikle bu güzel sitemizin tanıtımına.



cc.cc logo

Neden CC.CC Tercih Edilmeli?

1) Diğer Sitelere Fark Basan Kazanç Oranı: 1000 Gösterime 9 Dolar

Evet yanlış okumadınız. 1K hite 9 Dolar. Bu siteyi ilk keşfettiğimde yok artık dedim ve inanamadım. Üstelik bu serviste sadece normal bağlantılar değil fotoğraf yükleyerek de kısa linkini alabiliyorsunuz. Aşağıda anlatacağım diğer avantajlarını da görünce bu site kesin dolandırıcıdır. Ödemeleri yapmayan yani fake (Scam) çıkacaktır dedim fakat internette yaptığım araştırmalar sonucunda ödeme alan kişileri gördüm ve denemeye kadar verdim. 

2) Yüksek Kazanç Getiren Referans Sistemi %40 Komisyon

Yine yanlış okumadınız. Referans linkinizden üye olanların kazandığı paranın %40'ı da sizin oluyor. Yani referansınız 10 dolar kazandığında siz de aynı anda 4 dolar kazanıyorsunuz. Hangi link kısaltma sitesi referanslara bu kadar çok kazandırmış? 

3) CC.CC Alt Ödeme Limiti 10 dolar

Bu limit benim başladığım zamanlar 5 dolardı fakat 1000 gösterime 9 dolar kazandıran bir firmada 10 dolar ödeme limiti de çok fazla olmasa gerek :)

4) Ödeme Yöntemi PayPal

Tek ödeme yöntemi PayPal

CC.CC Linkleri Hakkında

Bu link kısaltma servisinde en fazla 200 link kısaltabiliyorsunuz ve her bir linkin 100 tık sınırı var. Bu yüzden 100 tıka ulaşan linklerinizin yerine yenilerini yerleştirmelisiniz. 200 link kısaltma sınırınız olduğu için de 100 tıka ulaşan linklerinizi silin ki yerine tekrar link kısaltabilesiniz.

CC.CC ile Linklerimi Nasıl Kısaltacağım? 

Kısaltacağınız bağlantıyı aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi kısaltıyorsunuz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Link kısaltma esnasında 2. görüntüde görebileceğiniz gibi yeşil bir bar doluyor ve %100 olunca o kısım kaybolarak yerine kısaltılmış linkiniz geliyor.

Üye Ol

CC.CC Link Shrink

CC.CC Link Kısaltma

Link Kısaltarak Para Kazanma Yöntemleri

Size balık tutmayı öğretmek istiyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır elbette ama temel olarak şu tavsiyelerde bulunabilirim.

- Çok ziyaretçisi olan forumlarda açacağınız ilginç ve çok hit alabilecek konulardaki yönlendirmelerinizi kısalttığınız linklerle yapın.
- Beğenisi veya takipçisi çok sosyal medya sayfalarınız varsa oradaki paylaşımlarınızda linklerinizi kullanın.
- Bu yöntemler çeşitli şekillerde geliştirilebilir. Asıl mesele emin olun hangi konuların en çok arandığı ve ilgi çekeceğidir. Yani linklerinizi paylaşacak bir çok forum sitesi bulabilirsiniz ama hangi konuyu nerede açacağınızı bilmezseniz yine kazanamazsınız.

Benim Ödeme Kanıtım

Ödeme kanıtımdan önce kısa bir şey anlatacağım. Ben bu siteyi Mart - Nisan 2015 aylarında kısa bir süre kullandım ve ödeme almayı bekledim. O tarihe kadar ödemelerini düzenli bir şekilde yapan CC.CC 4 ay boyunca ödemelerini yapmayınca herkes forumlarda scam site suçlamarında bulunmuştuve artık ödeme yapmaz dendi. Hatta ben de ümidi kesmiştim fakat 2015 Eylül ayının başında herkese ödemelerinin tamamını yaptı ve bundan sonra da düzenli bir şekilde yapacağını düşünüyorum. Bu akşam yeni bir ödeme talebine bulundum ve ödemeyi yaptıklarında onun ödeme kanıtını da bu yazının en altında paylaşacağım İnşallah.

CC.CC Ödeme Kanıtı

CC.CC Paypal Ödeme Kanıtı

Dilim döndüğünce sizlere en çok para kazandıran link kısaltma sistemi CC.CC'yi tanıtmaya çalıştım. Umarım yeterince detaylı ve sıkmadan aktarabilmişimdir.


NOT: Üye olan arkadaşlar bloğun iletişimden kullanıcı adlarınla birlikte sorunları veya sorularını atarlarsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Şimdiden bol kazançlar ;)

Güncelleme: Yukarıda bir ödeme talebinde daha bulunduğumu belirtmiştim. Ödemem geldi. Biraz gecikmeli de olsa aşağıya kanıtını ekliyorum.

CC.CC Paypal Ödeme Kanıtı


Bu başlıklar da ilginizi çekebilir;
Cinstaller: Kurulum Başına En Çok Para Kazandıran Firma
Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma - bc.vc

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

6 Yorumlar

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının içinde belirttiğim gibi bir link en fazla 100 tık sınırı var. Belkide linkleriniz 100 tıka ulaşmıştır. Bu arada geçenlerde sitedeki bir sorun nedeniyle tıklar sayılmıyordu ama 1 ay önce falandı. Ayrıca hesabınızda en fazla 200 link kısaltabiliyorsunuz. Hatırlatırım :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Rica ederim. :) Bol kazançlar (o)

      Sil
  2. Selamın aleyküm linke tıklayınca saçma sapan bir site açılıyor ve üyeliğimi yapacağım kısmı göremiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam. cc.cc sitesi güzel gelir getiren bir siteydi fakat malesef kapandı. Bunun yerine;
      Link.TL
      veya
      bc.vc
      sitelerini öneriyorum. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Her ikisi de güvenilir siteler. İnternetten link kısaltarak para kazanma biraz sabır gerektiren bir uğraş fakat emeğinize elbette değecektir. Bol kazançlar dilerim.

      Sil

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski