Türkçe Makale Özgünleştirme Programı

Türkçe olarak hazırlanan bir makale özgünleştirme programı arıyorsanız, sizlere tam aradığınız gibi olduğuna inandığım harika bir programı tanıtmak istiyorum.

RedaX makale özgünleştirme programı bütünüyle ücretsizdir ve kopyalayıp yapıştırdığınız bir yazıyı (bir yada birkaç paragraf olabilir) kendi içinde gelen hazır veri tabanında bulunan eş anlamlı kelimelerde kendiliğinden değiştirir. Böylece makalenizin orjinalliği ve Google da üst sıralarda çıkma şansınız artar.

Programın en hoş tarafı, kendi kelimelerinizi yazabilmeniz ve hangi kelimenin hangi kelimeyle değiştirileceğini ayarlayabilmenizdir. Örnek vermek gerek görülürse e-posta yerine mail kelimesini kullanıyor. Tam olarak özgün olmasa da direk alıntı yapmaktan kat ve kat iyidir diye düşünüyorum.
Türkçe Makale Özgünleştirme Programı - RedaX Spinner
Görsel Kaynak: ismailkarakurt.com

Türkçe Makale Özgünleştirme Programının Özellikleri : 

1 - Geliştirilebilir ve Esnek veri tabanı yapısı.
2 - WordPress Entegrasyonu ile otomatik içerik ekleme özelliği.
3 - Standart eş anlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cümle ve sözcük değişim özelliği vasıtası ile daha tutarlı özgünleştirme özelliği.
4 - Yazım Denetimi özelliği ile dil bilgisi ve yazım kuralları kontrolü
5 - Sürekli yenilenen yapısı ile güncel konularda daha iyi özgünleştirme
6 - İçerik Özgünleştirme konusunda ile ilgili rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnek yapı.
7 - Başarılı, şık ve sade kullanıcı kullanıcı arayüzü.
8 - Hızlı özgünleştirme prosedürü.
9 - Veri tabanı yedekleme ve yedekten geri yükleme özelliği.
10 - Özgün içerik kaydetme ve kayıtlı içeriği okuma özelliği.

Program nasıl kullanılır?

Çok kolaydır. Sol tarafa çevireceğiniz makaleyi kopyalayıp yapıştırın ve üs taraftaki “İşlemi Başlat” yazan düğmeye tıklayın. Anında sağ tarafta orijinal hale getirilmiş metni göreceksiniz.

Değişim Tablosu düğmesine tıklayarak sözlüğe kendi keyfinize göre yeni kelimeler ekleyebilir ve bunlarla aynı anlama gelecek karşılıklarını yazabilirsiniz. Böylelikle artık metnin içinde o kelime geçtiğinde, kendiliğinden sizin verdiğiniz eş anlamlı sözcükle değiştirilecek.

İsim Veri Tabanı düğmesine tıklayarak özel isimleri girebilir ve hangi kelimeyle değişmesi gerektiğini seçebilirsiniz. Programı 15 günlük deneme sürümü ile kullanabiliyorsunuz. RedaX Makale Özgünleştirme Yazılımını Buradan İndirebilirsiniz.

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

1 Yorumlar

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

  1. Uygulamanın daha gelişmiş ve modern hali için : http://www.makalebox.com/conbox-nedir/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski