Evsiz İnsana Yardım Şekli
Görsel Kaynak : pixshark.com
    Bizim ülkemizde "Allah rızası için" diyerek insanlardan para toplayan ancak köşeyi dönünce son model arabasına binip giden ya da polis tarafından yakalanınca üzerinden binlerce lira para çıkan dilenci kesiminden herkes şikayetçidir sanırım. "Allah rızası" işin içine girince hepimiz gönlümüzden kopanı veriyoruz. Onlar da bunu iyi bildikleri için sömürüyorlar bizi. Elbette ki gerçekten ihtiyacı olanlar da var ve maalesef ihtiyaç sahiplerini anlayabilmek çok zor.Çünkü bu numaracı şarlatan dilenciler o kadar iyi rol yapıyorlar ki haline acıyıp bir şeyler veriyor insan. Herkesin iyiliği, vicdanı ve merhameti kendine tabi ki.  Ben belli semtler de yaşayan ve halini, yaşadıklarını bildiğim bir iki kişiye denk geldiğimde bu yardımı elimden geldiğince yapıyorum. İzleyeceğiniz video da (ki muhakkak izleyin) bir evsize yapılabilecek en güzel yardım şekillerinden birini göreceksiniz. O evsiz arkadaşın o kadar güzel bir kalbi var ki parayı paylaşmak isteyecek ve gözyaşlarını tutamayacak. Bir de dip not :
Biz de "pistir" deyip yanına bile zor yaklaşılan bir insana sarılıp ağlayabilen bir toplum var bir yerlerde...  Gerçek temizlik bu değil midir ?



Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski