CINSTALLER LOGOCinstaller Kurulum Başına En Çok Kazandıran Reklam Ağı

Bugün sizlere internetten para kazanma yollarından biri olan "Pay Per Install Software Affiliate" yani Kurulum Başına Para Kazanma Sistemini ve yeni keşfettiğim bir firmayı tanıtacağım. Kazanç oranları oldukça iyi olan bu firmanın adı Cinstaller. Bu firma son zamanların yükleme başına (PPI) özellikle Türkiye için en yüksek kazancı sağlatan firmadır diyebilirim. Bu yazıyı firmayı deneyerek ödememi aldıktan sonra yazıyorum. Yazı içerisinde sitenin raporlama ekran görüntülerini ve ödeme kanıtımı da görebilirsiniz.

ÜYE OL


Cinstaller Pay Per Install Software Affiliate Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Daha önceki paragrafta da bahsettiğim gibi Cinstaller, yükleme başına en çok para kazandıran Pay Per Install Software Affiliate sistemidir. Sistemin size verdiği bir link var. Ziyaretçileriniz bu linke tıklayıp Cinstaller'in anlaşmalı olduğu programı indirip kurarsa hesabınıza para geçiyor. Paranızı ise istediğiniz zaman PayPal hesabınıza çekebiliyorsunuz üstelik en düşük limit 1 dolar.

Ödemelerim Ne Zaman Yapılır?

Kazançlarınız iki haftada bir (her ayın 1'i ve 16'sı) otomatik olarak yatırılır. Eğer belirlediğiniz ödeme alt limitine ulaşmışsanız dilediğinizde ödeme talep edebilirsiniz. Ödeme talebinizin ardından 2 iş günü içerisinde yatıracaklarını beyan ediyorlar fakat o kadar uzun sürmüyor. 1 gün içinde yatırıyorlar.
En yüksek Oran - Rate Değerleri Cinstaller'de
Türkiye'den her bir kuruluma 0,12 dolar veren firma Amerika'dan indirmelere ise 2 dolar veriyor. Özellikle program, oyun, film, müzik veya apk indirme siteniz varsa bu sitelerden kazanç kaçınılmazdır. Küçük bir hesap yaptığımızda;

Türkiye'den;
10     Kurulum  = 1,2  Dolar
100   Kurulum  = 12   Dolar
1000 Kurulum  = 120 Dolar

Amerika hitli siteniz varsa durum bambaşka;
10     Kurulum  = 20     Dolar
100   Kurulum  = 200   Dolar
1000 Kurulum  = 2000 Dolar

Yükleme ve kazançlarınızı anlık olarak raporlama panelinden takip edebilirsiniz.

Daha yüksek kazançlar için kişisel öneri: Blogda daha önce yazmış olduğum Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma başlıklı yazımda önerdiğim link kısaltarak para kazanma sitesi bc.vc ile indirme linkinizi kısaltarak buradan da kazanç sağlayabilirsiniz.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Kazanç Raporlarım ve Ödeme Kanıtım
Cinstaller Kazanç Raporu Ekran Görüntüsü
Cinstaller Ödeme Ekranı
Cinstaller Ödeme Kanıtı Paypal Ekran Görüntüsü

Bu başlıklar da ilginizi çekebilir;
En Çok Para Kazandıran Link Kısaltma Sitesi CC.CC - 9$
Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma - bc.vc

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski