Naruto nedir?

Şimdi bu Naruto da nerden çıktı diyeceksiniz :D Cahillik mi dersiniz artık bilmiyorum ama tamamen meraktan. Geçen gün bi arkadaşımı aradım;

B - "Napıyosun" diye başladım söze..
A - "İyidir, anime izliyorum" 
B - "Anime de nedir?" 
A - "Japon çizgi filmi dizisi" dedi
B - "Çizgi filmin adı mı?"
A - "Yok adı Naruto
B - "Başka işin yok mu git bütlerine çalış" dedim ben de sonra :D

Her neyse ben bu kahramanı merak ettim ve bi araştırayım dedim "Nedir bu Naruto çılgınlığı" diye. O kadar araştırmışken bi de burada paylaşayım dedim :) Belki bu animeyi izleyen arkadaşları olanlar vardır. Kolaylık olur :)) Gelelim araştırma sonuçlarına..

Naruto Kimdir Manga Anime Nedir?
Görsel Kaynak: www.naruto-wallpaper.com

Naruto kimdir?

Uzun suredir Japonya'da çizgi roman şeklinde halen haftalık dizisi yayınlanan mükemmel olduğu söylenen anime/manga serisidir. (anime serisi:çizgi film serisi). Dizinin başrol oyuncusu, kendini kanıtlamak için Ninja eğitimi alarak yüksek seviyelere ulaşmaya çaba harcayan Uzumaki Naruto isimli karakterdir. Bu Manga (Anime)'de sadece bu eleman yok tabi. Naruto'nun yanında Uchiha Sasuke ve Sakura adlı iki karakter de daha görülmekte ve bu ikisi ninja sınavlarina birlikte girmektedirler. İşin ilginci şu ki bir savaş yaklaşık olarak 8 bölüm sürebilmekteymiş. Çünkü savaşın tüm detayları anlatılmaktadır. Konuyu tüm detaylarıyla işleyen bir manga (anime) olmasına rağmen gayet sürükleyici bir diziymiş. Hatta zaman zaman her anime gibi komik olduğu söyleniyor.

Naruto Son Zamanların En Çok Aratılan Kelimelerinden

Naruto'yu araştırırken gördüm ki. Bu Japon çizgi film dizisi son zamanlarda çok popüler olmaya başlamış. Daha doğrusu bu ülkemizde böyleymiş. Dünya genelinde araştırdığımda bu Naruto manga serisinin resmen bi çılgınlık olduğunu anladım. Halbuki milyonlar bu animeyi izliyormuş :) Bu çizgi filmi en yakından takip eden ülke ise Endonezya.

Naruto uzumaki shippuden duvar kağıtları - wallpapers
Görsel Kaynak: www.naruto-wallpaper.com

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

5 Yorumlar

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

  1. buradaki animeci yani otaku olan kişi ben olarak sevgili yazar arkaadşım 2 tane hatan var birincisi naruto uzumaki değil uzumaki naruto olacak aynı uchiha sasuke yazdığın gibi çünkü soyadları önce yazılıyor orada bir de ben narutoyu sever halende takip edip izleyorum ama benim favorim one piece adlı animedir bir de onun için yazı paylaşırsan yardımcı olurum yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha hemen anladın sana ithafen yazdığımı =)) =))
      Farklı kaynaklarda farklı geçiyordu ben de iki türlü de yazarak kendimi garantiye almaya çalıştım =))
      One piece adlı anime yazısını paylaşırsam yardımcı olacağını yazmışsın. Hazırlarsan neden olmasın :)

      Sil
    2. Düzeltmeyi de yaptım eyvallah :) (o) Uzmanı sensin ben ne biliyim be =))

      Sil
    3. yani sen gel ben her türlü anime olsun manga olsun bu konularda sana bilgi vererek tecrübelerimden yardımcı olurum sen yeter ki iste güzel kardeşim ;)

      Sil
    4. Tamam o zaman en kısa zamanda yazılarını bekliyoruz :) (h)

      Sil

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski