Merhaba, bu yazımda sizlere son zamanlarda çok çok fazla dinlediğim sevimli ikili, muhteşem yetenek Us The Duo grubunu tanıtacağım. Son zamanlarda sosyal medya üzerinde hazırladıkları Top Hits of 2014 in 2.5 Minutes adlı parçaları diğer videoları gibi izlenme rekorları kırmış durumda. Hem ses hem de müzikal anlamda büyük yetenek olarak gördüğüm ikili bende bağımlılık yarattı diyebilirim. Öncelikle bu arkadaşlar kimmiş kısaca tanıyalım.

Hiç Muhteşem İkili Us The Duo Dinledininiz Mi?
Görsel Kaynak: Video'dan Ekran Görüntüsü

Us The Duo Nedir?

Kendi web sayfalarındaki açıklamada kendilerini kısaca tanımlıyorlar: "3 yıl önce, ülkenin farklı taraflarındaki kendini geliştirmekte olan solo sanatçılarının rastgele karşılaşması ve birbirlerine aşık olan ikilinin yeteneklerini birleştirip Us The Duo ismini verdikleri küçük gruplarını oluşturmaları" şeklinde kısa bir hikayelerini anlatıyorlar. Birbirlerini çok iyi tanımış ve inanılmaz bir uyum yakalamış bu sevimli ikilinin en sevdiğim paylaşımlarıyla yazıma devam ediyorum. Önce biraz hareketlenip sonra da biraz durulacağız.. Bilginize.. :)

Son Paylaşım Rekoru Kıran Parçaları: Top Hits of 2014 in 2.5 Minutes



Harika Bir Klip: No Matter Where You Are



Studio Sessions #1: Us x Rihanna Videosu ile Tam Bir Gösteri



Gerçekten muhteşem coverlara sahip grubu oluşturan muhteşem yetenekler Carissa Alvarado ve Michael Alvarado yaptıkları her çalışmada kendilerine bir kez daha hayran bırakıyorlar. Söyledikleri her şarkıdan samimiyet ve sevimlilik akan şeker gibi bir grup :) Yazı içerisinde paylaştığım videoları son zamanlarda o kadar çok dinledim ki.. Yazının sonunda vereceğim sosyal medya linklerinden bu grubu takip edebilirsiniz. Videoların kaynağı olan Youtube kanallarında Play Listler de mevcut. Hatta içerisinde evlenme teklifi videoları bile var :)

Özellikle Michael Alvarado'nun müzik aletleri konusundaki üstün yeteneği sanırım üstteki Studio Sessions #1: Us x Rihanna başlıklı videoda da açıkça görülüyor. Kendi müziklerini kendileri oluşturuyorlar. Birbirlerini çok iyi tanımanın verdiği avantajla her birini ayrı güzellikte işler çıkarıyor. Gerçekten tam bir gösteri sunuyorlar.

Titanium (Cover)



Studio Sessions #2: Call Me Maybe



Biraz Da Slow: Near or Far - Carissa Rae



DİKKAT: Bu ikilinin slow parçalarında dinlendiğinizi hissedebilirsiniz :)

"Falling in Love"



Benim en beğendiğim Us The Duo parçaları ile yazıma son verirken sizlere iyi dinlemeler diyorum.. Umarım siz de beğenirsiniz..

Takip Etmek İsteyenler İçin Bazı Sosyal Medya Hesapları

Official Site
(@UsTheDuo) | Twitter
YouTube Kanalı

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski