Link Kısaltarak Para Kazanmak

Merhaba,
Bugün bilgi paylaşım kategorisinde sizlerle son zamanların popüler mesleği ve ek iş olarak yapabileceğiniz internetten para kazanma yollarından birini paylaşacağım. Bu ek işimizin hatta mesleğimizin adını Link Kısaltarak Para Kazanma olarak koyabiliriz. "Link kısaltarak nasıl para kazanılır?" dediğinizi duyar gibiyim :) Sakin olun her bir şeyi anlatacağım. 

Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma

Link Kısaltarak Para Kazanma Siteleri


Öncelikle Link Kısaltarak Para Kazanma sistemi hakkında bilgi vermek isterim. Benim kullandığım en iyi link kısaltma sitesi bc.vc dir. Bu sistem şöyle işliyor;
Siz sevdiğiniz bir sitenin linkine birilerini yönlendirmek istiyorsunuz ya. İşte bu linki bc.vc link kısaltma sitesinde kısaltıyorsunuz. Kısalttığınızda size verdiği kısa yeni linki siz, dilediğiniz yerde paylaşabiliyorsunuz. İşte kısalmış bu link size para kazandıracak. Aslında farkında olmadan başınıza gelen bir şey bu. Nasıl mı?. Bu linke tıkayıp istediğiniz siteye yönlenmek isteyen kişi yönlenme esnasında bir reklam görüntüleyecek. Reklamı görüntülemeye başladığında ise sağ üst köşede Lütfen Bekleyin 5-4-3-2-1 diye geri sayım yapan kısım görünüyor. Geri sayım bittiğinde ise Reklamı Geç butonu oluşuyor. Sitenize yönlenecek kişi Reklamı Geç'e tıklayıp sitenize yönlendiği anda hesabınıza para aktarılıyor.

Neden En İyi Link Kısaltma Sitesi bc.vc

Şimdiye kadar kullandığım en iyi link kısaltma servisi bc.vc çünkü ödeme sıkıntısı yok (Cumadan cumaya eğer 10 dolara ulaştıysanız ödemeniz yatıyor.) Tıklamaların sayımı oldukça başarılı raporlarla sunuluyor. Kazanç oranları da gayet iyi. En önemlisi de bit.ly gibi diğer popüler link kısaltma siteleri gibi Türkiye kazançlarının kapalı olmaması. Ayrıca bc.vc sisteminde Adult popup tarzı ziyaretçileri rahatsız eden reklamlar bulunmamakta.

bc.vc ile Link Kısalt İnternetten Para Kazan

Bc.vc Link Kısaltma Servisi ile Kimler Para Kazanabilir?

İnternette cok vakit geçiren öğrenciler bu işi gayet de iyi yapabilirler :) Kısacası ücretsiz yöntemler ile para kazanmak isteyen herkes bu sistemi kullanıp internetten kolay yoldan para kazanabilirler. Özellikle ziyaretçi sayısı (hit oranı) yüksek siteleri olan arkadaşlar link kısaltarak para kazanma sistemini denemeliler. Download sitesi sahipleri bu iş için biçilmiş kaftan ;) Forum veya benzeri platformlarda paylaşım yapmayı sevenler de bu işten para kazanabilirler. 

Ayrıca forumlarda veya benzeri platformlarda dosya , film veya site paylaşımlarından link kısaltanları da gördük ama tabiki bunu önermiyoruz, emeğe saygı :) Hayran sayısı yüksek facebook sayfalarında paylaştığınız linkleri kısaltabilirsiniz bu gayet mantıklı geliyor. Böyle hayran sayısı yüksek bi sayfamız olsa iyiydi hani :D 

İnternette link kısaltarak para kazanma yöntemleri anlatan bir çok site mevcut fakat önemli olan mantığı kavramaktır. Linklerinizi kısaltarak geliştireceğiniz kendinize has yöntemlerle kazancınızı çok daha fazla artırabilirsiniz. Tık alabileceğiniz konu ve yöntemler sizi bu işte ilerletecektir. 

Bc.vc Ödemelerimi Nasıl Alabilirim?

Bc.vc link kısaltma sitesi ödemelerini her hafta cuma günü yapmakta. Eğer bc.vc site hesabınızda 10 dolar birikmişse bir sonraki cuma ödemesinde paranızı alırsınız. Bc.vc ödemeleri IBAN veya Pay-Pal ödemesi şeklinde yapılıyor. Dilediğinizi ödeme şeklini seçebiliyorsunuz. Cuma günkü kura göre kazandığınız dolar miktarı Türk Lirasına çevrilip o şekilde hesabınıza yatıyor. Banka ödemesi almanızı öneririm. Pay-Pal'da arada kesinti yapıldığını duymuştum. IBAN ödemelerinde hiç bir kesinti yok. Bunun yanında referans linkinizden üye olan olursa da kazanç sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca referansınız ile sisteme üye olanların o haftaki gelirlerinden %10 komisyon kazanabiliyorsunuz.

* Siz de bu sistemi incelemek veya denemek için Buraya Tıklayınız.

İşte Benden Birkaç Ödeme Kanıtı Ekran Görüntüsü

Link Kısaltarak İnternetten Para Kazanma bc.vc Ödeme Kanıtı
Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

4 Yorumlar

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

  1. Güvenilir bir site mi kimlik numarası falan istiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'deki en güvenilir link kısaltarak para kazanma servisi bence. Sorun yaşamazsınız. Sorun olduğunda da iletişimden yardımcı oluyorlar. Ben memnunum. (o)

      Sil
  2. Benim günlük 150-200 tıklayıcım oluyor fakat ayda en fazla "oda rast giderse" 10 dolar kazanıyorum.Siz maşallah işi biliyorsunuz sanırım yani bu benim normalmi bunun bir taktiği falan yok mudur ? veya siz ne iş yapıyorsunuz bana ulaşırsanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette taktikleri var. Bunları da yazımda olabildiğince laf arasında belirttim. Püf noktalarından en önemlileri, linkin bulunduğu konuya fazla ziyaretçi çekebilmek. Tabi fazla ziyaretçiyi de Google'da aratılan en fazla aratılan şeyleri tahmin edip bu aramalarda da üst sıralarda yer alabilmek geliyor. Üst sıralarla kastım tercihen ilk 3. Yüksek hayran sayısına sahip sayfanız varsa zaten kazanma derdiniz olacağını sanmıyorum. (Ben google üzerinden kazanıyorum. Malesef böyle bir sayfam yok)

      Benim asıl mesleğim bu değil, blogculuk da değil ama kendimi bu konularda biraz geliştirdim diyelim.

      Sil

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski