Minecraft Satıldı

Minecraft Satıldı - microsoft, minecraft'ı satın aldı
Minecraft oyununu oynayan kişi sayısı her geçen gün artmakta. Son zamanların en gözde oyunu olan minecraft için uzun süredir internette bir dedikodu dolanıyordu. Microsoft yaptığı açıklama ile bu söylentilere bir son verdi.

Minecraft'ın kurucusu olan mojang stüdyosu, oyunun çok indirilmesine rağmen Xbox ve Windows Phone desteği sağlayamadı. Microsoft,çok yüksek bir para karşılığında minecraft'ı satın aldı. Bu miktar yaklaşık olarak 2.5 milyar dolardır. Neden alındığı bilinmez ancak ileri ki tarihlerde minecraft oyununu xbox ve windows tabanlı işletim sistemlerinde de oynayabileceğiz. Bu kadar popüler bir oyunun sağlam ellere geçmesi açıkçası bu oyunun kaderi içinde iyi oldu.


Microsoft ile mojang stüdyosu arasında yapılan bu anlaşma 2015 in ilk çeyreğinde yürürlüğe girecek. Minecraft severler kendinizi güzel eklentilere ve güncellemelere hazır tutun !


Son olarak ufak bir bilgi daha vereyim, Sözleşme tamamlandıktan sonra Minecraf'ın kurucu olsan Markus Persson ekipten ayrıldı. 


Bu haber Burak Odabaş tarafından Foto Blog Yazar için yazılmıştır. 
makalebenim.blogspot.com

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski