İşin Sırrı: Google'a Sor!
Fotoğraf Kaynak: www.kaliteliresimler.com

İşin Sırrı: Google'a Sor !

Teknoloji çağının vazgeçilmez ürünü olan internet artık her yerde..

İnternete ulaşmanın çok kolay olması ve her vakit, her saniye internet ile iç içe olmamız büyük bir avantaj iken, beraberinde bir çok riski meydana getirmesi de dezavantajları arasındadır.


Bir şey mi merak ettin Google'a sor, bir konuda takıldın mı Google'a sor, bir araştırma yapacaksın kütüphaneye kitaplara dergilere bakmaktan üşendin mi Google'a sor.. İşin en garip yanı ne biliyor musun? Bu söz hayatımızın en derinliklerine kadar girmeye devam ediyor. Eğlenceli, hoş muhabbetleri yok edecek noktaya geldi. 


Günümüzde geldiği yeri iki kişi arasındaki sohbet ile özetleyebiliriz;

- Dünyanın yok olacağı söyleniyor bu konuda senin düşüncelerin nelerdir?
- Google'a sor. 

Sohbeti bitiren işte o iki kelime..

İnternetin en büyük ürünü olan Google da yaşantımızın olmazsa olmazlarındandır. Teknoloji için internet nasıl bir öneme sahipse, internet içinde Google aynı derece öneme sahiptir.

Google öyle bir şeydir ki ona internetin anahtarı diyebiliriz..
İnternet sizin avucunuzda olan sınırsız, sonu olmayan bir dünya gibidir. Bu dünyada anahtar size verilmiştir. İstediğiniz kapıyı açabilirsiniz, iyi veya kötü yönde kullanmak kendi insiyatifinize kalmış bir şeydir.

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski