ESKİ ZAMANLAR - Saat Zaman - Semra KARACA
Fotoğraf Kaynak: moonstationz.blogspot.com
Her şey tanıdık gelir bazen, bazen de çok yabancı, nedenini bilemezsiniz, uzaklaşırsınız kendi içinizde kendinize. Yabancılaşırsınız farkında olmadan.

Ve içiniz de gurbetinizi yaşarsınız, kimselere duyurmadan. Özlemleriniz, keşkeleriniz yığınladır aslında, kaldırıp atamazsınız. O yüzden oturup düşünürsünüz; hepsini eksiksiz, unutulmaya çalışılan aslında unutulmak istenmeyen hatıraları bir bir anımsar ve  bütün saklanmış fotoğrafları gün yüzüne çıkarırsınız. Yaşanmışlıkları anımsatan bütün renklerini kaybetmiş fotoğrafları… O zamanlardaymışsınız gibi olursunuz  yeniden. Eski zamanlara sığınırsınız usulca ve orda yaşamaya başlarsınız biri sizi uyandırana dek.

Anılarımızın bir köşesinde hala yer alsa da yaşanmışlıklar sadece fotoğraflarda saklanabilir aslında. Yaşamış olduğumuz bu hayat; zamanla değişmeye, geçmişte kalmaya, bütün renklerini kaybedip griye dönüşmeye ve ardından sararmaya hüzün rengine dönüşmeye mahkum edilmiştir. Tüm eski zamanlarda olduğu gibi...

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski