Fotoğraf Eleştirileri kategorisinde bir başka fotoğrafım ve eleştirileri ile merhabalar..
Fotoğraf Eleştirileri " kategorisini açma sebebimi ve Eski Fotokritik'in önemini "Eleştirilerin Bana Kattıkları" başlıklı paylaşımımda uzun uzun anlatmıştım. Okumadıysanız öncelikle bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.

Önemli Not: Siz değerli Foto Blog Yazar takipçileri de bloğumuzda yazar olarak herhangi bir platformda fotoğraflarına aldığı eleştirilerini fotoğraflarıyla birlikte bu şekilde paylaşımlarda bulunabilirler..

Gelelim fotoğrafım ve aldığım eleştirilere...

Balkonumun Manzarası Gökkuşağı

Balkonumuzun Manzarası Gökkuşağı

Fotoğrafın Bilgileri
Yüklenme Tarihi : 25.02.2009 14:50
Kamera : Compact Orite VC-3010Z 
Enstantane : 1/254
Diyafram : f/5.7
ISO/Film : 70

Eleştiriler

Mustafa_Turan
Mustafa_Turan | 5 yıl önce
Mustafa bey gerçekten çok güzel bir o an yakalamışsınız. Gökkuşağı fotoğrafları beni her zaman etkilemiştir. Fotoğraftaki tek eksik insan.. Balkonda bir insan olduğunu düşünsenize daha hoş olmaz mıydı...





berrin1985
berrin1985 | 5 yıl önce
kompozisyon çok kalabalık geldi bana.bilmiyorum evleri de mi almak istediniz.. fakat sadece gökkuşağı odaklı bir kompozisyon yaratsaydınız çok daha etkili ve estetik bir sonuç alabilirdiniz.. daha iyilerine inşallah..

farklı açılardan da görmek dileğiyle..

tebrik ederim.emeğinize sağlık.selamlar.



beetoon
beetoon | 5 yıl önce
Gökkuşağını çok güzel yakalamışsınız, tebrikler. Kompozisyon ne kadar gökkuşağı odaklı olsa da kadraj dar kalmış, bir yarım kalmışlık hissi var. renk ve tonlamalarla da biraz oynansa sonuç daha iyi olabilir. Ellerinize sağlık, güzel paylaşım.

Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski