Artık Dünya Çok Daha Güzel... Teşekkürler. - ArThe

Herkes daha yaşanabilir bir dünya ister ama kimse etrafını güzelleştirmek için bir şey yapmaz. Korkar insanlar. Olayları olduğu gibi değil istedikleri gibi yorumlarlar. Aslında ne kadar basittir çevreye bir tutam güzellik katmak. Git bir kuş yuvası yap ve üzerine bir gülen yüz çiz... Ne kadar güzel oldu değil mi? Biraz çiçek serpiştir etrafına. Soğuk dünyana biraz renk gelsin. 


Gülen yüz - ArThe
Hoş olmaz mı? Farkına varmak gerek renklerin ve basitliğin güzelliğinin. Çok basit yahu... Dünyayı güzelleştirmek çok basit. Bir kediyi sevin, su verin ve o kedi sizin dünyanıza bir güzellik katsın. Bir kadını sevin o kadın dünyada cenneti yaşatsın size... Korkmayın arkadaşım dünyanın sahipleri bizleriz. Kim ne der diye düşünmeyin. Sıyrılın şu mahalle baskısı korkusundan. Cesurca atın adımlarınızı. Gidin balkonunuzu boyayın mesela, apartman yöneticisi ne der diye düşünmeden.  Çıkın yağmurun altında yürüyün, hasta olurum korkusunu yaşamadan. Bunları yapın ki unutulmaması gereken yegane şey sürekli aklınıza gelsin... " Siz insansınız. " Başardınız... Artık dünya çok daha güzel. Teşekkürler.





Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski