1) Tüm bu süreci sizce iyi yönetiyor musunuz?

2) İki hafta önce delil yetersizliği var karar veremiyoruz mahkemeyi beklememiz gerekiyor dediğinizde, ciddi miydiniz? Yoksa tamamen eyyam yaparak aman lig tv üzülmesin, aman küçük kulüplerimiz üzülmesin, aman marka değeri, aman bilmem ne gibi düşünlere dayanarak mı açıklama yaptınız? Doğru muydu sizce bu şekilde davranmak.

3) birkaç gün önce fenerbahçenin UEFA'ya katılmasında herhangi bir sorun yok bizimle alakalı birşey değil derken samimi miydiniz?

4) Günlerce süren etik kurul çalışmalarından bir sonuç çıkamazken, UEFA'dan gelen bir adam nasıl konu hakkında bu kadar bilgi sahibi oldu. 14.000 sayfa belge kim tarafından kendisine kaç saat içerisinde tercüme edildi de adam şıp diye şike olduğuna karar verdi?

5) Verdiğiniz bu kararla Fenerbahçe'nin şike yapmış olduğunu kabul etmiş ve davayı sonuçlandırmış olmadınız mı? (size göre yetersiz delillere rağmen)

6) En azından verdiğiniz bu avrupa kararıyla aynı anda Fenerbahçeyi küme düşürseydiniz daha tutarlı bir hareket yapmış olmaz mıydınız? Yoksa yine mi digiturk ve küçük kulüpler karşınıza mı çıkardı?

7) Aynı davalardan yargılanacak olan, yöneticileri içerde ve dışarda soruşturmaya dahil olan klüplerimiz avrupada mücadele hakkına sahip olabiliyorken, ve bunlardan malumu, Fenerbahçe'nin yerini alabiliyorken, bu konuda neden sessiz kalma hakkınızı kullanıyorsunuz. peki ya o malum kulübün şike yaptığı ortaya çıkarsa ve Türkiye ve o malum kulübe büyük yaptırımlar UEFA tarafından verilirse sizin için önemli olmayacak mı? Sadece Fenerbahçe için mi üzülüyorsunuz? Yapmayın Allah aşkınıza.

8) Yaptığınız bütün bu açıklamaların birbiriyle çeliştiğinin farkında mısınız? Yoksa tamamen birileri istediği için mi bu açıklamalar yapılıyor? bu çelişkilerden ötürü istifa etmeyi düşünür müsünüz?

9) Fenerbahçe'nin aklanma olasılığını hiç göz önünde bulunduruyor musunuz? (delil yetersiz sonuçta değil mi)

10) Fenerbahçeyi hangi akla hizmet bugünkü kura çekimlerine alıyorsunuz, şu şartlar altında? oluşacak tepkilerden, stadyumlar savaş alanına döndüğünde, siz sorumlu olacak mısınız? İlk hafta olası bir TS-FB maçını hangi güvenlik kurullarına havale edeceksiniz mesela?

11) Bir de konuyla alakasız ama bursa'nın 5 maçlık cezası nasıl bir anda toz duman oldu? nasıl ortadan kaldırıldı? beşiktaş gibi bir kulübü, otele hapseden ortalığı yıkan taraftarların yaptığı olayların sonucu cezasızlık mıdır? yanlarına mı kaldı yani yapanların? yoksa TS Şampiyonlar Ligi'ne gidecek sorun olmasın, Bursa çemkirmesin diye mi bursayı sindirme operasyonu muydu bu?

daha aklımda nice sorular var ancak bu kadarı şimdilik en çok merak ettiklerim
Yazarın diğer yazıları için tıklayınız..

Yorum Yap

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerinden profil üyeliğiniz yoksa; Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski